Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 20 martie 2010

Cabral: "Am ajuns la capătul puterilor"

     Prezentatorul "Poveştirilor de Noapte" de la Acasă TV a povestit că a avut o săptămână foarte grea, iar acum simte că a ajuns la capătul puterilor    
      Cabral a simţit nevoia să îşi închidă telefonul şi să încerce să se odihnească.
     "Pentru mine a fost o săptămână groaznică. Şi nu pentru că s-a întâmplat ceva rău, ci pentru că, de data asta, chiar am ajuns la capătul puterilor. Nu m-am odihnit aproape deloc, programul a ajuns în aşa hal de isteric încât aveam 2-3 lucruri de făcut simultan...dă-i, dă-i, dă-i, că-i moare-n deal! Până la urmă, miercuri am cedat şi mi-am închis telefonul, de-abia acum l-am repornit", a scris Cabral pe blog.
      Vedeta de la Acasă TV şi-a făcut planuri pentru week-end. "Mai dau o tură cu Ino (n.r. fiica sa) la dinozauri, cred că executăm şi grătar, şi am de gând să...dooorm!", a completat Cabral.



Sursa: Cancan

Sergiu Nicolaescu vrea să facă un film despre Gigi Becali: "E comic rău!"

    
     Celebrul regizor român a declarat că îl bate gândul să facă un film despre patronul stelist. Sergiu Nicolaescu spune că Gigi Becali este un personaj interesant, pe care ar vrea să-l imortalizeze într-o peliculă.
     "Până la urmă nu-l iert pe Gigi Becali şi o să fac un film despre el, fiindcă exprimă perfect genul omului de condiţia lui. E comic rău. Voi analiza mai atent ideea după premiera comediei politice Poker, de pe 9 aprilie", a declarat Nicolaescu pentru Gazeta Sporturilor.


Sursa: Cancan

vineri, 19 martie 2010

Sorana ex-Asia, despre DJ Harra "Nu ştiu care e proasta dintre noi!"

      Scandalul din culisele emisiunii pe care o prezintă Sorana a luat amploare după ce DJ Harra alias Dana Neacşu a declarat ieri unei publicaţii online că Sorana este "o proastă care trăieşte din amintiri."
     "E o proastă care trăieşte din amintiri, de pe vremea când ASIA încă înnebunea copiii preşcolari. Îşi dă aere de mare vedetă, însă valoarea ei pe toate planurile este ZERO. O infatuată fără pic de bun simţ" a declarat Dana Neacşu despre Sorana. Fosta solistă nu a lăsat-o fără replică şi a afirmat astăzi pentru aceeaşi publicaţie, că îi oferea lecţii de istorie în culise, aşa că nu prea îşi dă seama cine este proasta dintre ele două."Pentru mine, această persoană nu prezintă nici un interes. Nu mă interesează ce spune. E treaba ei dacă mă crede proastă, să nu uite însă că în timpul filmărilor o învăţam cunoştinţe elementare de istorie, deci nu ştiu care e proasta dintre noi." a replicat Sorana.



     Se pare că scandalul dintre cele două a plecat de la faptul că Sorana ar fi făcut tot posibilul ca DJ Harra să nu poată câştiga concursul pe care îl prezenta Sorana. Mai mult, în spatele concursului ar exista şi un scandal sexual care o are în prim plan pe DJ Harra alias Dana Neacşu care ar fi fost văzută intrând într-o cameră de hotel cu hair-stilystul Mihnea Marinaş. Se zvonea chiar că Dana ar fi gravidă şi că cel care ştia de această poveste este designerul de bijuterii Adrian Haiduc. "Le rog pe cele două doamne să facă bine să nu mă bage în mizeriile lor. Chiar nu ar fi bine să povestesc blestemele şi spurcăciunile dintre cele două dive moderate de Mihnea Marinaş. Tot ce pot să spun este " a declarat designerul pentru emulte.ro



Sursa: Cancan.ro

joi, 18 martie 2010

Magazinele etnobotanice se redeschid!

     Peste circa trei săptămâni "magazinele de vise" îşi vor relua activitatea, cu produse noi, altele decât cele 36 de substanţe deja declarate interzise.
     Ordonanţa de Urgenţă nr. 6/10 februarie 2010, care prevede interzicerea a 36 de produse etnobotanice, dintre care 27 de substanţe şi nouă plante cu efect halucinogen a eşuat. Drept urmare, comercializarea plantelor a fost doar provizorie.
     "În jur de 25 martie se va stabili data la care magazinele se vor redeschide. Acum se pun la punct actele necesare. Sunt foarte multe acte, e un volum mare de muncă. Deocamdată nu se cunosc toate detaliile, dar se reia activitatea", a declarat principalul distribuitor al plantelor de acest gen, pentru adevarul.ro.




Sursa: Cancan

David Beckham in cada cu un alt barbat


     Mai multe vedete din lumea sportului internaţional, printre care jucătorii echipei Manchester United, pilotul de Formula Unu Jenson Button şi jucătorul de tenis britanic Andy Murray, participă la emisiuni de radio, de televiziune şi vor apărea în spoturi publicitare, pentru a ajuta la o campanie de strângere de fonduri.
    Aceştia vor fi invitaţi la emisiunea "Smithy Meets", emisiune în cadrul căreia David Backham va putea fi văzut de telespectatori făcând o baie cu spumă împreună cu James Corden. Totul bineînţeles pentru strângerea de fonduri pentru oameni săraci, campanie organizată de BBC sub numele de "Sport Relief".
 




Sursa: Cancan

Bianca Dragusanu a avut parte de o farsa pe cinste!

     Bianca Drăguşanu s-a pierdut cu firea când a căzut în plasa întinsă de Dan Negru în cadrul emisiunii "Plasa de stele" difuzată de Antena 1. Ea a fost aruncată în nămol, a înjurat, a jignit şi a spart geamul unei maşini. Bianca nu a ştiut că totul este o farsă şi atunci când a auzit la ştiri că un act terorist a generat mai multe explozii la o gură de metrou, a început să tremure! "Bă boule, tu nu vezi că tremur?!" a fost doar una dintre remarcile Biancăi.




Sursa: Cancan.ro