Faceți căutări pe acest blog

vineri, 26 martie 2010

Mircea Radu: "Când eram mic, mă jucam cu o maimuţă şi un ursuleţ de pluş"

   
     Fostul prezentator al emisiunii "Din Dragoste" a rememorat momentele cele mai dragi din copilăria sa.
     Mircea Radu a dezvăluit, într-un interviu acordat pentru Europa FM, că avea doi buni prieteni pe care el însuşi îi botezase.


     "Când eram mic, mă jucam cu o maimuţă pe nume Tamba şi un ursuleţ de pluş pe nume Tache. Mama mea mi-a povestit că nu a ştiut niciodată cum de i-am botezat aşa, căci nu cunoşteam pe nimeni cu aceste nume", a declarat Mircea la "Deşteptarea" cu Bogdan Miu şi Monica Anghel.
     Fosta vedetă de la Antena 1 a mai spus că melodia de generic al emisiunii pe care o realiza la postul din Băneasa nu îl mai duce cu gândul la ce a fost în trecut.
     "O perioadă ca cea de la 'Din dragoste', care a fost o experineţă nemaivăzută, nu voi mai trăi niciodată. Turneele lungi, oamenii alături de care am lucrat, cei pe care i-am întâlnit, situaţiile neverosimile în care am fost pus, toate au fost o felie importantă din viaţa mea. Totuşi când ascult la radio piesa 'all you need is love', nu mă gândesc decât la ce trăiesc acum, nu leg acea melodie de trecut", a mai spus Mircea Radu la "Camera Secretelor".

Monica Columbeanu ştie deja ce cadou îşi doreşte de la "Iepuraş": "Vreau un antrenor de bodybuilding"

   
       Doamna Columbeanu s-a hotărât să tragă tare la sală, să transpire şi să îşi lucreze ca la carte muşchii. Motiv pentru care îşi doreşte foarte mult sfaturile unui specialist în domeniu.
     "De la Iepuraş vreau un antrenor. Nu orice antrenor. Vreau un specialist în bodybuilding. Fac minimum o oră de sport în fiecare zi, dar fără să mă pricep. Şi dacă tot mă obosesc, să ştiu pentru ce. Măcar să lucrez ce trebuie", a declarat Monica Columbeanu în ring.

Adrian Cristea : "Sper ca Botezatu să înţeleagă... Bianca a fost pentru prima dată la mine acasă"


     Fotbalistul Adrian Cristea a intrat în direct la emisiunea"Un show păcătos", pentru a vorbi despre pozele pe care ziarul Cancan le-a publicat în exclusivitate şi care arată că Bianca Drăguşanu, "fosta" iubită a lui Cătălin Botezatu, a fost în apartamentul fotbalistului de la Dinamo.
     Adrian Cristea a mărturisit că Bianca, asistenta lui Dan Capatos şi fosta iubită a designerului Cătălin Botezatu, a fost la el acasă pentru prima dată, dar că între ei nu s-a petrecut nimic compromiţător: "Am chemat-o pe Lavinia la mine, pentru că pe ea o cunosc de mult şi pentru că era însoţită de Bianca i-am zis să vină şi cu ea", a declarat fotbalistul în emisiune. Încercând să se detaşeze de acest scandal pentru a nu-i fi afectată cariera fotbalistică, Adrian Cristea a spus că "Sper ca Botezatu să înţeleagă, Bianca a fost pentru prima dată la mine acasă".

VIDEO Bianca a leşinat în direct! Botezatu: "Dacă o găseam acasă, o tundeam!"


     Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, a suferit o cădere de calciu provocată de despărţirea de designer şi a leşinat în timpul emisiunii "Un show păcătos" , iar Cătălin Botezatu a plecat de la Buftea unde se antrena pentru concursul "Dansez pentru tine", pentru a vorbi cu fosta lui iubită despre vizita ei la fotbalistul Adrian Cristea, surprinsă şi prezentată în exclusivitate de Cancan.


     În timpul emisiunii moderată de Dan Capatos, Bianca a plâns într-una şi a luat un calmant pentru a se linişti, cu toate acestea ea a leşinat în direct, având nevoie de îngrijirile medicilor. Înainte de acest moment ea a declarat că "Încă îl mai vreau pe Cătălin din tot sufletul" şi "Da, am greşit când am intrat în casa altui bărbat, dar eu ştiu că nu am făcut nimic. Sunt vinovată că am fost în casa unui bărbat! Am fost prinsă de paparazzii Cancan, asta e, toată lumea ştie că ei sunt cei mai buni, acum nu mai pot să neg nimic!"
     Surse din anturajul designerului ne-au declarat că acesta era foarte supărat în momentul în care a plecat spre casa fostei sale iubite, spunând "Mă duc la Bianca să o tund pentru ce mi-a făcut!" , apoi i-a transmis lui Dan Capatos prin intemediul colegilor lui că: "Dacă Bianca mai are un pic de bun simţ ar trebui să părăsească emisiunea asta, televiziunea asta, oraşul asta. Roag-o pe Bianca să nu mai mintă şi să spună că era liberă pentru că ştie foarte bine când ne-am certat!" le-a spus acesta celor din platou. Apoi a adăugat: "Pentru mine, Bianca nu mai există!"

Irinel are de platit daune de jumatate de miliard

    
     Camionul in care a intrat Irinel Columbeanu acum patru ani, la Caransebes, a ramas pana azi nereparat, iar proprietarul vrea sa obtina in instanta despagubirile.
     In octombrie 2006, Irinel era cu afaceri in comuna Mehadia si, la un moment dat, s-a ciocnit de un camion Mercedes apartinand unei societati de transport. Pentru ca Mercedes-ul avea mai multe avarii, Columbeanu a lasat o asigurare emisa in Germania pentru despagubire. Compania asiguratoare nu a facut, insa, nimic, iar totul a ajuns la tribunal. "Urmatorul termen este pe 26 aprilie, la Judecatoria Caransebes.  
     Clientii mei nu au putut repara masina de aproape patru ani, acumuland pierderi, pentru ca asigurarea nu avea corespondent la noi. Vom calcula pierderile si se va ajunge la cererea unor despagubiri de aproape jumatate de miliard de lei vechi", a spus Cosmin Bolosin, avocatul firmei din Caransebes.

joi, 25 martie 2010

Cătălin Botezatu lasă bacşiş chelnerilor mai mult de jumătate de notă: "Cu banii ăia trăim mai multe zile"

   
     Cătălin Botezatu este unul dintre clienţii preferaţi ai oricărui chelner deoarece niciodată nu uită să lase şpagă.
     După cum mărturiseşte un barman, Bote plăteşte mereu în plus când achită nota. Aceeaşi sursă afirmă că Botezatu este mereu bine îmbrăcat şi respectuos cu ospătarii.

     "Botezatu e de fiecare data draguţ cu noi. De fiecare dată mulţumeşte, chiar dacă îi aducem mâncare sau îi aducem un şerveţel. Mereu e bine îmbrăcat şi îl recunoaştem de fiecare dată după parfum. La final, tot timpul lasă mai mult de jumătate din nota. Cu banii ăia, eu traiesc câteva zile", spune un barman de la un restaurant de pe Şoseaua Nordului, conform emulte.


Sursa:cancan

Cabral: "Prima oară am fumat în generală, făceam rost de nişte Carpaţi fără filtru"

    
     Prezentatorul ştirilor de noapte de la Acasă TV a decis să se lase de fumat şi a scris pe blog cât de greu îi este şi cât de nervos a devenit în ultima perioadă.
     "Prima oară am fumat în şcoala generală, făceam rost de nişte Carpaţi din ăla fără filtru şi mergeam în curtea grădiniţei de lângă şcoala şi ne prosteam, câte 5-6 blambeci la o ţigară, tuşind ca nişte motoare de Aro", a rememorat Cabral "începuturile".
     Vedeta "PoveŞtirilor de Noapte" a ajuns să fumeze 1-2 pachete de ţigări abia după ce a început să lucreze în televiziune, iar acum vrea să renunţe treptat.


     "Apoi am început să lucrez în teveu, toată lumea fuma, la nervi mai pufăiam şi eu o ţigară, două...trei-patru... cinci-şase... două pachete pe zi. În timp am mai variat, dar problema s-a egalizat undeva la 1-2 pachete pe zi. Mda, light, că aşa vine şi cancerul când fumezi light, sub formă pufoasă...", a continuat el.
     "Acum trebuie să mă las. Nu vreau să mă las, nu e un moft sau o pornire voluntar-eroică ci pur şi simplu trebuie. De duminica trecuta nu mai trec de 7 ţigări pe zi, target-ul este să ajung până la sfârşitul săptămânii ăsteia la maxim 3, iar la sfârşitul săptămânii viitoare la zero. Nu e cazul să mă mint, nu mai am voie multe, dar asta cu fumatul intră direct la 'Boule, mori!'", a mai precizat Cabral.
     El se plânge acum că trece prin momente grele nereuşind să-şi ia gândul de la viciul său, motiv pentru care a devenit extrem de nervos.
     "Am nişte nervi de duminică, nişte spumiţe volatile, nişte gânduri de 'Muriţi toti!' de nu mă mai recunosc. Îl mai vad pe câte unul fumând voluptos la stop de-mi vine să sar pârleazul, să-i smulg ţigara din mână, şi dintr-o singură tragere s-o duc până la filtru!
     Numai vorbind de chestia asta mă ia, aşa, cu mâncarime la buza de sus...", a povestit Cabral.


Sursa:cancan

Moni Columbeanu: "În ianuarie aş vrea al doilea copil"

    


     Monica speră să aducă pe lume cel de-al doilea copil din familia Columbeanu la începutul anului viitor.
     Soţia lui Iri, care a defilat aseară în Club Princess, a declarat că ar vrea ca şi viitorul bebeluş să se nască tot în zodia Capricornului, ca şi micuţa Irina, pentru că "este o zodie norocoasă".
     "În ianuarie aş vrea să vină cel de-al doilea copil. Sper să fie pe drum. Aş vrea să fie Capricorn, pentru că este semnul meu zodiacal, al fetiţei şi al surorilor mele, şi noi suntem foarte norocoase încă de la naştere", a spus Moni pentru cascar.ro.
     Doamna Columbeanu a adăugat că sora sa, Ramona, se simte bine după operaţia suferită zilele trecute, în care i-a fost extirpat un chist ovarian. "Este în perioada de refacere, dar, chiar şi aşa, are o viaţă foarte activă", a declarat Monica.


Sursa:cancan

Adrian Enache: "Mihai Morar prezintă o emisiune de doi lei"


     Adrian Enache a fost foarte deranjat de afirmaţiile lui Mihai Morar care l-a numit Elvis de Galaţi.
     Cântăreţul afirmă că realizatorul TV prezintă o emisiune de doi lei şi educaţia primită nu îi permite să se coboare la nivelul lui.
     "Până acum am avut o impresie bună despre Mihai Morar, dar după ce a făcut acum am rămas mut. M-a mai numit «Elvis de Galaţi», dar educaţia nu-mi permite să mă cobor la nivelul lui şi nici să vin la emisiunea lui de doi lei. Mihai Morar îşi dă singur în cap când spune că eu mă consider «cel mai mare entertainer» şi că de doi ani echipa lui umblă după mine să mă aducă în emisiune. Asta nu denotă că îţi place ceea ce fac, dar mă vrei cu orice preţ?!", spune Adrian Enache, conform ziarului Ring.


Sursa:Cancan

miercuri, 24 martie 2010

Absolventa de liceu la... 99 de ani!

   
      Peste doua saptamani, Ida Ruth Hayes, din New Jersey, va implini 99 de ani. Dupa atata amar de vreme, spune ca are un singur regret: n-a apucat sa termine liceul.
     Insa, conducerea scolii unde a urmat candva cursurile, dar si autoritatea invatamantului din New Jersey, i-au facut o surpriza.
     I-au inmanat diploma de studii complete, pe baza experientei sale indelungate de viata.
     Ruth, inca agera la minte, a fost invitata si la ceremonia de absolvire a actualei promotii, care va avea loc in iunie.


Sursa:Stirile Pro Tv

Razvan si Dani erau premiantii clasei



    
     Cele doua vedete ale matinalului de la Antena 1, care sunt prieteni de mici, au mers la aceeasi scoala din Resita, in aceeasi clasa si au stat in aceeasi banca.
     Elena Ivan, fosta diriginta a celor doi in gimnaziu, spune ca faceau parte dintr-o clasa de elevi studiosi. "Aveau, si Razvan Simion, si Dani Otil, medii foarte mari, peste 9, pentru ca era o clasa de elevi foarte buni.
     Erau premiantii clasei. Se completau perfect. Dani era mai serios, mai pentru studiu, in timp ce Razvan era un tip mai speculativ", povesteste profesoara. Ea spune ca se uita la emisiunile lor, atunci cand are timp, si ca isi aminteste ca Razvan si Dani erau adevarati lideri ai generatiei lor, fiind si cei care au dat scolii primul slogan, "Suntem Mega!"



Sursa:Cancan

Smiley: "N-aş poza niciodată gol, nu am ce arăta"

     Componentul trupei Simplu este un tip modest şi pudic, care spune că nu ar accepta o ofertă de a fi fotografiat gol, nici măcar pentru o sumă mare de bani.
     "N-aş poza niciodată gol, n-am ce arăta, dar...niciodată să nu spui niciodată!", a spus Smiley în Ring. El a apărut totuşi într-un pictorial seminud anul trecut, alături de partenera lui, Laura Cosoi.
     Piteşteanul îşi împarte timpul între sală şi studioul de înregistrări, însă nu o neglijează niciodată pe iubita lui. "Am timp pentru toate. Dorm cinci-şase ore pe noapte. Mă trezesc la 10.00, plec la sală, apoi merg la studio. Laura e cea care se ocupă de căţel", a adăugat el.


Sursa:Cancan

Video Ramona Gabor a revenit acasa dupa problemele de sanatate care le-a avut

  Link-ul catre video
        Ramona Gabor a avut ceva probleme de sanatate in week-end. Tabloidele au scris ca e vorba de un chist ovarian, care a trebuit sa fie operat de urgenta, dupa ce sora Monicai Columbeanu a inceput sa sangereze si sa aiba dureri abdominale puternice.

     Ramona e acum bine, a fost deja externata, dar nu vrea sa vorbeasca despre ce i s-a intamplat, pentru ca o considera "o problema mult prea personala". Ne-a povestit insa in exlusivitate ca mai trebuie sa ajunga la spital, ca sa i se schimbe bandajele, semn ca operatia a fost una serioasa




Sursa:Cancan

marți, 23 martie 2010

Andreea Marin, voluntar în campania “Europa Liberă, AICI” S-au strâns peste 77 de mii de euro


     Gala „Europa Liberă, AICI" de sâmbătă 20 martie 2010, a impulsionat donaţiile pentru Campania cu acelaşi nume şi a adus în atenţia românilor pagina de istorie scrisă de junrliştii de la Europa Liberă, înainte de 1989, stârnind interesul tinerilor despre acest fenomen mediatic din perioada regimului totalitar.
     Emsiunea afost prezentată de Andrea marin Bănică şi Cristian Tabără, voluntari în această campanie, şi a fost transmisă de TVR 1. Fondurile sunt menite pentru realizarea unei baze de date digitală cu arhiva emisiunilor de la „Europa Liberă" care să fie la îndemâna oricărui român dornic de a-şi cunoaşte mai bine istoria recentă, în mod gratuit printr-un simplu click.


     Iată bilanțul Campaniei până în prezent:

     Donaţiile anunţate până la sfîrșitul Galei, provenind de la firme, persoane fizice şi din apelurile telefonice cu taxă fixă de 2, 5 şi respectiv 10 euro, totalizează 39.150 Euro.
     Donațiile anunțate de telespectatori la telefonul din studioul Personalităților se ridică la 4.100 Euro.
     Numărul de SMS-uri înregistrate până în prezent la numărul 8820, cu valoare de 2 Euro, este de 11.293, iar valoarea lor este de 22.586 Euro. Campania "Europa Liberă, AICI" continuă, următorul eveniment din seria celor programate este Concertul de la Sala Radio, din 20 aprilie.
     Telefoanele cu taxă fixă și numărul de SMS pentru donații sunt valabile până la 30 aprilie 2010.
     În zilele următoare, numerele la care românii pot face donații: prin SMS de 2 Euro la numărul 8820 (în rețelele Vodafone, Orange și Cosmote, nu se aplică TVA), respectiv prin apel telefonic la numerele 0900 900 620 (donație de 2 Euro), 0900 900 622 (donație de 5 Euro) și 0900 900 624 (donație de 10 Euro), disponibile numai în reţeaua Romtelecom.


Sursa: Cancan.ro

Dani şi-a făcut profil pe Facebook: "Ăsta e hadevăratu feisbuc a lu Dani Oţil"

sursa foto:daniotil.ro
     Prezentatorul emisiunii de dimineaţă de la Antena 1 s-a decis să îşi facă un cont pe celebrul site de socializare pentru a le da peste nas celor care se dădeau drept el ca să agaţe ori să câştige diverse concursuri.
     "Nu m-a deranjat prea tare, până când mi-aţi scris foarte mulţi că îl ajutaţi să câştige o maşină într-un concurs online, bazat pe click-urile voastre", a explicat Dani.

     "Am decis de azi că cel mai indicat este să îmi fac o pagină personală şi să încerc să adun un pic mai mulţi prieteni decât el, ca să se facă diferenţa", a postat Dani Oţil pe blogul lui. Apoi i-a îndemnat pe fani: "Căutaţi Dani Oţil, cu poza de profil cu draperiile".
     "Ăsta e hadevăratu feisbuc a lu Dani Oţil...sătul tot văd impostori...deşi am propriul site/blog daniotil.ro care face cam tot asta...am hotărât să las urme şi pe aici...că vorba ceia, dacă mai poţi pune o fereastră la casă...de ce nu?!?", a scris matinalul pe Facebook.


Sursa: Cancan

Ana Maria Ferenţ îl place pe Dragoş Bucurenci: "E un băiat tare fin, educat"

 
  Platoul de la "Dansez pentru tine" este un tărâm pe care Cupidon îşi face de cap. Mai multe vedete s-au cuplat după ce s-au cunoscut mai îndeaproape la concursul difuzat de PRO TV, printre ele numărându-se Piticul şi Adriela, Anda Adam şi Victor Slav ori Laura Cosoi şi Smiley.
     Concurentă în cel de-al nouălea sezon, Anamaria Ferenţ ar putea deveni şi ea un subiect de presă cu o eventuală idilă născută în studiourile de la Buftea. Ea a mărturisit că s-a apropiat de un contracandidat, nimeni altul decât Dragoş Bucurenci, scrie ring.
     "M-am apropiat mai mult de Dragoş Bucurenci şi de echipa lui. E un băiat tare fin, educat. Oricum, sunt prietenă cu toţi, pe mulţi îi ştiam dinainte. Şi acum ne apropiem şi mai mult", a declarat cântăreaţa.


Sursa: Cancan

luni, 22 martie 2010

Costi Ioniţă îl produce pe Kaye Styles, omul care a făcut coloana sonoră la Prison Break

Vezi video-ul aici: http://www.youtube.com/watch?v=kR6YnjMYiZU
Românul a ajuns să colaboreze cu Kaye Styles, artistul care s-a ocupat de coloana sonoră a serialului Prison Break.
     Costi Ioniţă este pe cai mari. După ce a colaborat cu Bob Sinclair şI jamaicanul Shaggy şi a înregistrat în urmă cu o lună un videoclip, la Miami, alături de aceştia, Costi continuă să se implice în proiecte de succes.


     De această dată este vorba despre Kaye Styles, cântăreţul care a realizat coloana sonoră a celebrului serial american "Prison Break". Zilele trecute, cei doi s-au "refugiat" în studio, unde sub îndrumarea lui Costi Ioniţă solistul de culoare a înregistrate o piesă.
     "Vreau să fie aşa", i s-a adresat românul solistului de culoare, exemplificându-i acestuia cum să interpreteze un anumit pasaj din melodia produsă de el.


Sursa:Cancan

VIDEO Piesa "În lipsa mea" a lui Smiley copiată de manelişti!

     Melodia pe care Smiley o interpretează alături de Uzzy de la BUG Mafia, "În lipsa mea" s-a transformat în manea!
    Vinovaţi Nyno şi Pity care au folosit versurile componentului trupei "Simplu" pentru o piesă cu ritmuri turceşti.Plagiatul a fost făcut public în această dimineaţă de Dani Oţil, care a fost cel care a descoperit maneaua.
Vezi videoclipul la adresa: http://videonews.ro/action/viewvideo/40909/Smiley-manelizat-Razvan-a-gasit-o-manea-pe-versurile-piesei-In-lipsa-mea/


Sursa: Cancan

Lilica din "State de România" e înnebunita după băiatul patronului clubului FC Braşov, Ioan Neculaie

    
     Alexandra Ignat, interpreta personajului Lilica din serialul "State de România", se pare că a făcut o obsesie pentru fiul milionarului Ioan Neculaie.
     Blonda profită de fiecare moment în care nu filmează şi merge la Braşov pentru a se întâlni cu Alexandru. Problema este alta: Neculaie Jr. nu o bagă deloc în seamă pe Lilica, ba se simte chiar sufocat de aceasta.
     "Andi se simte chiar agasat de faptul că dacă se întâlnesc prin vreun club sau prin oraş, Alexandra îl sufoca cu atenţia pe care i-o acorda, de multe ori răspunzându-i doar din bun simţ la subiectele de discuţie cu care-l abordează" a povestit un prieten al lui Neculaie Jr, conform media1.ro.
Blonda profită de fiecare moment în care nu filmează şi merge la Braşov pentru a se întâlni cu Alexandru. Problema este alta: Neculaie Jr. nu o bagă deloc în seamă pe Lilica, ba se simte chiar sufocat de aceasta.
    


Sursa: Cancan

Ilie Năstase, primul interviu după anunţarea divorţului: "Sunt sătul până peste cap, aş pleca definitiv din România"

     Sportivul este vizibil deranjat de ceea ce se întâmplă la noi în ţară şi spune că nu este timpul pierdut pentru a se muta peste hotare. Se pare că acesta a refuzat să vorbească pe marginea divorţului său, însă nu s-a sfiit să spună că nu-i mai place deloc să fie persoană publică în România.



     "Poate nu-i timpul trecut să plec de tot din România, să mă stabilesc în altă parte. Sunt sătul până peste cap! Din 1999 până în ziua de azi nu s-a schimbat absolut nimic" a mărturisit tenismanul.
     Ilie a vorbit şi despre sportul românesc, care după părerea sa, nu mai are nicio şansă de redresare.

     "Nu cred că mai are vreo şansă de redresare. Se afundă tot mai mult în anonimat, mediocritate şi e normal să fie aşa atâta vreme cât nu e prioritate naţională. Chiar şi dacă lucrurile se vor îndrepta, ne va fi foarte greu să redevenim competitivi la nivel internaţional, atât timp cât baza se erodează", a mai spus Nasty.



Sursa:Cancan