Faceți căutări pe acest blog

joi, 25 martie 2010

Cabral: "Prima oară am fumat în generală, făceam rost de nişte Carpaţi fără filtru"

    
     Prezentatorul ştirilor de noapte de la Acasă TV a decis să se lase de fumat şi a scris pe blog cât de greu îi este şi cât de nervos a devenit în ultima perioadă.
     "Prima oară am fumat în şcoala generală, făceam rost de nişte Carpaţi din ăla fără filtru şi mergeam în curtea grădiniţei de lângă şcoala şi ne prosteam, câte 5-6 blambeci la o ţigară, tuşind ca nişte motoare de Aro", a rememorat Cabral "începuturile".
     Vedeta "PoveŞtirilor de Noapte" a ajuns să fumeze 1-2 pachete de ţigări abia după ce a început să lucreze în televiziune, iar acum vrea să renunţe treptat.


     "Apoi am început să lucrez în teveu, toată lumea fuma, la nervi mai pufăiam şi eu o ţigară, două...trei-patru... cinci-şase... două pachete pe zi. În timp am mai variat, dar problema s-a egalizat undeva la 1-2 pachete pe zi. Mda, light, că aşa vine şi cancerul când fumezi light, sub formă pufoasă...", a continuat el.
     "Acum trebuie să mă las. Nu vreau să mă las, nu e un moft sau o pornire voluntar-eroică ci pur şi simplu trebuie. De duminica trecuta nu mai trec de 7 ţigări pe zi, target-ul este să ajung până la sfârşitul săptămânii ăsteia la maxim 3, iar la sfârşitul săptămânii viitoare la zero. Nu e cazul să mă mint, nu mai am voie multe, dar asta cu fumatul intră direct la 'Boule, mori!'", a mai precizat Cabral.
     El se plânge acum că trece prin momente grele nereuşind să-şi ia gândul de la viciul său, motiv pentru care a devenit extrem de nervos.
     "Am nişte nervi de duminică, nişte spumiţe volatile, nişte gânduri de 'Muriţi toti!' de nu mă mai recunosc. Îl mai vad pe câte unul fumând voluptos la stop de-mi vine să sar pârleazul, să-i smulg ţigara din mână, şi dintr-o singură tragere s-o duc până la filtru!
     Numai vorbind de chestia asta mă ia, aşa, cu mâncarime la buza de sus...", a povestit Cabral.


Sursa:cancan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu