Faceți căutări pe acest blog

duminică, 28 martie 2010

Ricky a ieşit din cursa pentru Mr. World! Nu s-a calificat în primii 15 participanţi

    
     După o săptămână în care Voicu Pânzar a petrecut alături de ceilalţi concurenţi la Mr. World şi a fost alături de aceştia la mai multe acţiuni, visul românului de a deveni cel mai frumos bărbat al planetei s-a încheiat.
     Ricky nu a reuşit să se califice în primii 15 participanţi şi a ieşit din cursa pentru titlul de Mr. World.

Cei 15 băieţi care au mers mai departe reprezintă următoarele ţări: Brazilia, Cehia, Coreea, India, Grecia, Germania, Irlanda, Guadalupe, Olanda, Mexic, Irlanda de Nord, Nigeria. Liban, Ţara Galilor şi Venezuela.
     Ultimi cinci concurenţi rămaşi în cursa pentru titlul de Mr. World sunt reprezentanţii Cehiei, Nigeriei, Irlanda, Libanului şi Olandei.
    Câştigătorul concursului este Mister Irlanda. Pe locul doi s-a clasat concurentul din Cehia şi podiumul a fost completat de Nigeria.

Cabral luptă împotriva tutunului: "De când nu mai fumez îmi tremură mâinile şi ameţesc "

    
     Cabral mărturiseşte că trece printr-o experienţă inedită de când a hotărât să renunţe la fumat.
     Prezentatorul de televiziune afirmă că astăzi a trăit un sentiment ciudat când şi-a aprins prima ţigară, după ce de aproape o săptămână a început să reducă numărul ţigărilor. Cabral spune că a înţeles pentru prima dată în viaţă ce înseamnă dependenţa cu tot ceea ce implică: ameţeli, tremur de mâini şi genunchi înmuiaţi.
     "A, a mai fost un moment ciudat, dar din categoria naspa... la prima tigara de azi mi s-a facut rau, cu ameteli, genunchi inmuiati, tremur de maini si altele din registrul asta. Si, recunosc, pentru prima data in viata am inteles pe pielea mea ce inseamna dependenta. Pentru ca, vedeti voi, fumatorii au zisa asta, "Mai, pot sa ma las cand vreau eu!" si ei cred in asta, sunt convinsi, pana cand... incearca sa se lase si nu reusesc (sper ca ati observat ca atunci cand vorbesc despre fumatori, vorbesc despre "ei").", scrie Cabral, pe blogul personal.

Dan Negru, despre greva profesorilor: "Se poartă ca nişte adolescenţi nărăvaşi"

    
     Dan Negru dezaprobă maniera prin care profesorii îşi cer drepturile considerând că este total neelegantă.
     Prezentatorul TV spune că dascălii ar trebui să fie mai moderaţi în manifestări dacă vor ca elevii lor să îi ia în seamă atunci când le vorbesc despre comportamentul civilizat şi viaţa elegantă.


     "Inteleg lipsurile materiale, stiu ca o duc greu in perioada asta dar n-am sa accept niciodata imaginile pe care le-am vazut azi. O turma de profesori comportindu-se ca niste adolescenti naravasi...Maine vor reintra in clase invatindu-i pe elevi sa aibe un comportament civilizat, demn, invatindu-i ca in viata eleganta si bunul simt sunt lucruri de pret.
     In 2006 am prins o greva a profesorilor la Madrid. Un sir lung de oameni, decenti, treceau prin fata ministerului lor. Nu scandau, nu aveau trompete,papusi,coifuri,nu tropaiau si nu huiduiau, Doar treceau, in liniste. Asa am aflat ca sunt dascali, m-a uimit decenta oamenilor la un miting si i-am intrebat pe cei cu care eram cine sunt protestatarii. Am aflat ca erau dascali.", scrie Dan Negru pe blog.