Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 iulie 2010

Fa cunostinta cu cel mai sexy vagabond din China. Acum e celebru

     Cheng Guorong, 34 de ani, era unul dintre cei care ingrosau randurile vagabonzilor din China. Asta pana intr-o zi cand o poza cu el a fost publicata pe internet. De aici si pana la celebritate nu a fost decat un pas.

     Cheng Guorong a ajuns pe strazi dupa ce si-a pierdut slujba si, colac peste pupaza, i-au fost furate si economiile pe care le avea, anunta Daily Mail.
     Barbatul a fost fotografiat anul trecut, de un amator, in timp ce cauta de mancare. Purta o jacheta din piele, o 'curea' dintr-un material textil si cizme in stilul Ugg-urilor.
     Cheng a atras atentia asupra sa prin lookul sau cu totul neobisnuit, atunci cand umbla pe strazile din Ningbo, estul Chinei. S-a mutat acolo in 1996, pentru a-si gasi un serviciu, astfel incat sa poata sa-si intretina familia: nevasta si cei doi copii. Numai ca nu a mai indraznit sa-i contacteze dupa ce a fost data afara.
     Rudele l-au crezut mort, asta pana in momentul in care poza sa a aparut pe internet si toata lumea vorbea numai despre el. Cheng a revenit acasa dupa 14 ani de absenta, dar a mai primit o lovitura: atat tatal lui cat si nevasta au murit intr-un accident de masina.
     Admiratorii sai i-au donat 100.000 de yeni (cam 10.000 de lire, potrivit Daily Mail) ca sa-si refaca viata. In plus, un producator chinez va filma in aceasta toamna o pelicula care are la baza povestea de viata a lui Cheng.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu