Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 iulie 2010

Odihneste-te in pace, Madalina...

     Părea să aibă totul și totuși era atât de nefericită încât și-a încheiat socotelile cu viața chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. În puterea nopții, din motive învăluite într-un mister ce pare de nepătruns, Mădălina Manole s-a otrăvit. Nimic pe lumea asta nu a mai contat pentru ea. Nici soțul care dormea liniștit, nici părinții care o iubeau nespus, nici albumul pe care abia îl lansase și, mai ales, nici micuțul Petru, copilul pe care și-l dorise cu disperare, și care abia învățase să meargă. "Nu mă mai simt frumoasă. Sunt terminată fizic", a scris Mădălina în mesajul de adio. Ca o ironie a sorții, cei care au văzut trupul neînsuflețit al artistei ne-au mărturisit că i-a frapat tocmai frumusețea ei: "Era îmbrăcată într-un maiou alb și pantaloni de casă cafenii. Era destul de slabă, cum o știam, dar era, pur și simplu, frumoasă. Chiar dacă sună ciudat. Era atât de frumoasă... Parcă era vie".

    Ultimele ore din viața fetei cu părul de foc.
    Marți 13. O zi care, în ciuda superstițiilor, nu părea să anunțe nimic rău în familia Mădălinei Manole. În așteptarea zilei de ieri, când ar fi împlinit 43 de ani, cântăreața a acordat un interviu în care își striga fericirea. După-amia­ză, un vecin i-a auzit vocea, în timp ce se juca în curte cu fiul ei de numai un an și o lună, Petru junior. Mai pe seară, Mădălina s-a dus la repetiții, unde a cântat împreună cu mai mulți colegi. A fost însoțită de soțul ei, inginerul de sunet Petru Mircea (37 de ani), cu care a și mers apoi la cumpărături. De la hypermarketul din Băneasa cei doi au luat tot ce trebuia pentru petrecerea pe care, a doua zi, artista urma să o dea în cinstea zilei sale de naștere. Mădălina și Petru au ajuns acasă, la vila din orașul ilfovean Otopeni, în jurul orei 23.00 și s-au dus la culcare după miezul nopții.
    Și-a turnat otrava roz în pahar
    Ce a urmat e un film ale cărui cadre urmează să fie așezate în ordine de anchetatori. Se presupune că  Mădălina a coborât din dormitorul aflat la etajul I al vilei, s-a dus în baia de la parterul imobilului, a luat o sticlă de un litru în care era un pesticid, se pare Furadan, a turnat în jur de 200 de mililitri într-un pahar și a înghițit substanța de culoare roz care avea să-i aducă moartea.

    La ora 6 dimineața, Petru s-a trezit, a văzut că soția lui nu era lângă el și a coborât. A găsit-o fără suflare, pe hol, lângă baie și a alertat autoritățile.

    Recipientul în care se afla otrava și paharul au fost găsite în apropierea cadavrului. Anchetatorii și legistii care au văzut trupul fără viață al Mădălinei ne-au spus că artista era murdară pe la gură și în jurul nasului și că îi cursese sânge din urechi. În ciuda acestei imagini cumplite, era tare frumoasă...

     Petru: "Sunt disperat. Am rămas singur cu copilul"


     Ieri, acasă la Mădălina, domnea liniștea. Ancheta s-a făcut în tăcere. Petru Mircea, soțul cântăreței, era șocat. Singurul care a reușit să discute cu el a fost Gheorghe Gheorghiu, colegul și prietenul Mădălinei. "Sunt disperat. Am rămas singur cu copilul", i-a spus Petru. Apoi, atât soțul, cât și părinții acestuia, care locuiesc în aceeași casă, au fost chemați la Parchetul Capitalei pentru a da declarații. Ca și când ar mai fi fost ceva de spus...
 
A trimis SMS-ul pe propriul telefon:
 
 
Oamenii legii care anchetează moartea Mădălinei mai știu că la ora 02.00 artista a făcut un gest ciudat. A scris un SMS, de fapt, un mesaj de adio, dar pe care și l-a trimis tot pe numărul ei de telefon. Textul a rămas salvat acolo. Faptul că nu a expediat mesajul către altă persoană este, potrivit specia­liștilor, semn că își dorea să moară și se temea să nu cumva să fie salvată. Din motive necunoscute, a preferat să nu scrie un bilet clasic de adio, pe hârtie, ci să îl redacteze pe telefon.


Potrivit unor surse apropiate anchetei, Mădălina a fost găsită pe jos, în apropierea ușii de la baie. După ce otrava și-a făcut efectul, cântăreața s-a prăbușit, lovindu-se la cap. Această ipoteză este susținută de faptul că artista avea o vânătaie pe frunte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu